UW PARTNER VOOR ALLE REPARATIES

Snel, flexibel en

kostenefficiënt

Onze mannen staan altijd
voor je klaar. Dag en nacht.
  • Consultancy en hulpdiensten
  • Allerlei reparaties
  • Reparaties aan motoren
  • Gepland onderhoud
  • Uitstekend uitgeruste werkplaatsen
  • Gecertificeerd kwaliteitsmanagement
Met kwaliteit, expertise en een 24/07 service heeft Rotterdam Ship Repair een uitstekende reputatie opgebouwd bij rederijen over de hele wereld.

Thuis in Rotterdam

Actief over de hele wereld

Rotterdam Ship Repair is de competente partner voor alle haven- en reisreparaties aan schepen en motoren. Vanuit de Waalhaven - het maritieme hart van Rotterdam - bieden wij oplossingen die overtuigen door efficiëntie, snelheid en uiterste zorg.

Rotterdam Ship Repair brengt ervaren specialisten uit de scheepsbouw en machinebouw samen. Ons zeer gemotiveerde goed is goed thuis in alle reparatietaken en ondersteunt in alle havens langs de Duits-Nederlandse kust en met onze mobiele teams over de hele wereld. Wij staan dag en nacht klaar. Door onze korte reactietijd, juist in acute gevallen, kunnen we helpen om de eventuele off-hire en de bijbehorende kosten tot een minimum te beperken.

Tegelijkertijd hebben we de mogelijkheid om extra middelen aan te trekken binnen de uit ons samenwerkingsverband en een uitstekend netwerk van onze partners wanneer dat nodig is. Binnen ons Excellence-partnernetwerk in Rotterdam en Bremerhaven werken we nauw samen met German Ship Repair, BREDO, MWB Marine Services en MWB Power. Onze klanten profiteren van een hoge capaciteit, marktgerichte oplossingen "uit één bron" en maximale flexibiliteit tussen de actoren.

Rotterdam-Waalhaven

Operationeel centrum met uitstekende infrastructuur

map